Van shit naar FIT in 90 dagen

Online Programma

Van shit naar FIT in 90 dagen

Ben je helemaal met het altijd te zwaar en vaak moe zijn? Het geen controle kunnen krijgen over je eten? Helemaal klaar met het je altijd 'shit' te voelen?
Ben je toe aan een slank lichaam, meer energie en een relaxte vrije toekomst?
Zonder teveel gedoe en op een simpele gezonde manier? 

 

Je wilt...

Het lijf waar je je fijn en comfortabel in voelt. Een lichaam dat bij je past en dat je daarbij iedere dag fit en fijn opstaat. En waardoor je ook nog eens met meer zelfvertrouwen door het leven gaat, omdat je gewicht geen belemmering meer voor je is.

Dat is nu mogelijk met mijn online programma:
het van Shit naar Fit in 90 dagen-traject

Een slank lijf, een gezonde toekomst 
In 90 dagen deel ik met jou mijn geheimen die mij voorgoed van mijn 8 overtollige kilo's afhielpen en waarmee ik anderen hielp zelfs nog meer af te vallen. 

12 weken waarin we van jouw droomlijf realiteit gaan maken. Niet voor even, maar als start voor de rest van je leven. 

Herken je dit?

WEER NIET
De zomer komt nu wel heel erg dichtbij en je baalt onwijs dat het je weer niet gelukt is om enigzins in shape te komen. Als je heel eerlijk bent, is het nog erger dan vorig jaar, want de hele Corona-crisis heeft je figuur alles behalve goed gedaan en je kwam sowieso al jaarlijks 2 kilo aan. Dit jaar is het zelfs 4 kilo!

IK BLIJF NOG EVEN ZITTEN
Vakantie vind je, an sich, heerlijk. Het zonnetje, de temperatuur, de lange avonden, vrij zijn. Love it. Maar als je met je familie naar een zwemwater gaat, ben jij degene die het liefst zo lang mogelijk op haar handdoek, enigzins bedekt blijft zitten, Want je schaamt je vreselijk voor je figuur. 

ZOMERJURKJES
Met zomerjurkjes is het hetzelfde verhaal. De enige jurken die jou oké staan zijn of heel wijd of eigenlijk bedoeld voor zwangere vrouwen. Je baalt er ontzettend van, waardoor je uit frustratie ook nog eens vaker snoept dan je eigenlijk zou willen. En de zomers met al die barbecues zijn altijd heel gezellig, maar je gaat er meestal nog zwaarder uit dan toen hij begon.
En dit keer begin je al met een 3-0 achterstand, want je weegt nu meer dan normaal wanneer de zomer begint.

MOE
Niet alleen ben je te zwaar, je bent ook vaak hartstikke moe. Hoe bijzonder is het, zelfs als je nog maar net gegeten hebt, je je voelt alsof je wel een paar uur zou kunnen slapen? Maar het leven vraagt steeds van alles van je. Je werk, je gezin, je partner, je familie. Helemaal achteraan die rij kom jij en tegen die tijd moet je jezelf vaak weer enigzins oppeppen na een lange drukke dag met iets met suikers.

STEEDS WEER HET VOORNEMEN
Iedere keer neem je het je weer voor: vanaf maandag ga ik écht gezonder leven, ga ik het echt DOEN. ik ben er zó klaar mee! 
Maar het gaat nooit zoals jij wilt, je wordt er inmiddels stapelgek van dat het steeds mislukt en het lijkt wel alsof het alsmaar moeilijker en erger wordt naarmate je ouder wordt. Je voelt je inmiddels niet alleen moe, maar ook moedeloos.

Als dit zo doorgaat en je ieder jaar gemiddeld 3 kg aankomt, weeg je over 5 jaar dus 15 kilo meer.

Wacht niet langer! In 90 dagen leg je het fundament voor je gezonde droomlijf met een bak energie. 

Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Mijn methode heeft er voor gezorgd dat ikzelf binnen 3 maanden 8 kilogram voor altijd kwijt was en veel scherper en gefocust door het leven ging. Eindelijk was voeding geen gedoe meer! (en ik had echt álles al geprobeerd). Vervolgens heb ik er tijdens mijn studie Voeding onderzoek naar gedaan. Sindsdien heb ik er diverse trajecten voor ontwikkeld en hebben mijn klanten het met succes toegepast.

Het werkt. Als jij maar wilt. 

De start is maandag 29 juni a.s. Je ontvangt iedere dag een video in je mail en de video's zijn MINSTENS een halfjaar toegankelijk.  Ook als je op vakantie gaat in deze periode is er geen enkel probleem, want ook op vakantie kun je met deze simpele manier door, zonder dat het een strafkamp is en je nog steeds lekker kunt blijven eten. 

Hoe fijn zou het voor je zijn als je... 

een simpele manier zou hebben waar bij je snel van een paar kilo afkomt en meer....?

je dit keer de zomer slanker uit zou gaan?

zou afrekenen met je suikerverslaving, ook als je leven veel van je vraagt?

niet meer steeds zo megamoe zou zijn, maar je energiek zou voelen?

je de afspraken met jezelf nu echt zou nakomen en zou kunnen afvallen, ondanks dat het zomer is?

je lichter zou worden in plaats van zwaarder deze zomer, zonder dat je daar honger voor moet lijden?

het patroon van ieder jaar zwaarder voorgoed zou doorbreken?

Final call!

Let op! Alleen vandaag 26 juli kun je je nog aanmelden voor het van shit-naar-FIT-programma!

Sluiten
energiek lijf

Je resultaten. Na de 90 dagen...

Ben je tussen de 4 en 12 kg kwijt*

Ben je niet alleen slanker, maar ook sterker.

Heb je meer energie, voel je je scherper en alert.

Voel je je fit en heb je de basis gezet voor een goede gezondheid.

Weet je precies wat je moet doen om je resultaten vast te houden, of zelfs nog verder te gaan als dat nodig is.

*Dit is afhankelijk van je startgewicht en overige factoren

Wekelijks ontvang je tenminste 3 video's (een totaal van 40 video's!), waarvan wekelijks een video met een krachttraining bodyworkout (geschikt voor ieder niveau). Deze vind je ook terug in de online omgeving en er hoort ook een app bij. Dus je kunt alles overal terugkijken of -luisteren.

Toegang tot de exclusieve Facebookgroep voor deelnemers van dit programma, waar je me al je vragen kunt stellen, successen kunt delen en elkaar kunt supporten. 

3 Vraag- en Antwoordwebinars in de avond waar je je vragen live aan me kunt stellen en van elkaar kunt leren. Kun je er niet bij zijn: je kunt vooraf je vragen aangeven en in de replay mijn antwoorden terugluisteren.

Een extra video met stap-voor-stap uitleg over hoe Intermittent Fasting werkt volgens mijn simpele systeem .

Je voortgang wordt iedere 30 dagen gemeten aan de hand van je doelen met behulp van vragenlijsten.

Je investering is slechts €597
of € 157 per termijn als je in 4 termijnen betaalt

Twee supertoffe bonussen als je inschrijft vóór vrijdag 24 juli 18:00 uur
Je officiële startdatum is dan 25 juli, dat is de eerste dag dat je je gaat voorbereiden, zodat je op maandag 27 juli echt klaar bent om te gaan knallen met het programma!

Ik hou van mensen die snel beslissen. Die niet van halve maatregelen houden en voor dat slanke energieke lichaam gaan!


Bonus 1:  Workshopmiddag op zaterdag 24 oktober 2020 t.w.v. € 197,-  De grande finale tijdens een live workshopmiddag met mij. Ik vertel je op deze middag hoe je je behaalde resultaat gaat vasthouden. Als je van een webinar van een uur online met mij al blij wordt, een middag live wordt dan helemaal te gek!. Ik zorg voor koffie/thee/healthy borrel en een heleboel kennis en inspiratie. Jij neemt je vragen mee en samen zorgen voor vuurwerk en actie! Locatie: Meppel.

Bonus 2: 3 weken met spiksplinternieuwe weekmenu's inclusief boodschappenlijsten zodat je kunt blijven variëren met je voeding!

De video's

Hebben de nevenstaande thema's. Als jij een slank en energiek lijf wilt, gaat dat verder dan alleen je voeding veranderen. Want als het als het zo simpel was, las je dit nu niet. Waar of waar?  

Je weet inmiddels dat ik een, meestal letterlijk en figuurlijk, nuchtere Achterhoekse meid ben...  toch ben ik overtuigd van een holistische benadering (wat niks meer betekent dan dat succes met een gezonde leefstijl een som der delen is, er dus meerdere aspecten van belang zijn dan alleen voeding).

Tuurlijk kun je het ook alleen doen...

Heb ik ook jarenlang gedaan. Maar iedere keer viel ik na korte tijd alweer terug. Het lukte pas toen ik eindelijk de knop omzette met de kennis die ik in al mijn opleidingen en met coaching heb geleerd.

Eigenwijs zijn en het zelf steeds blijven proberen, vervolgens steeds weer terugvallen heeft me heel veel verdriet, energie en ook heel veel kilo's gekost. Iedere keer viel opnieuw terug, was ik weer terug bij af en verder.
Het heeft me bijna 25 jaar gekost om te komen waar ik nu sta. Nu ben ik inmiddels 4 jaar stabiel op een gezond gewicht. Ik voel me er heerlijk bij en hoef er nauwelijks nog over na te denken.

JIJ kunt het zoveel sneller doen dankzij dit traject. 
Leer van mijn leermomenten, die ik heel graag met je deel. Tenzij jij ook steeds wilt afvallen en weer wilt terugvallen om vervolgens nog zwaarder wilt zijn, dan voor je begon. 

Inmiddels heb ik al honderden mensen mogen helpen met een coachingtraject.
Mensen worden al heel blij van een online webinar of challenge met mij. En dát met een gratis product. Kun je nagaan wat er gebeurt als we 12 weken intensief aan de slag gaan.

Waar wacht je nog op? Hopelijk niet tot de zomer voorbij is en verder dan ooit van je doelen verwijderd bent.

Wat houdt het in?

In deze video vertel ik je kort wat het programma inhoudt en hoe ik jou ermee kan helpen!

Je kunt zonder risico starten: een garantie van ca. 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit online traject. En daarom geef ik je graag garantie. Als je na 29 dagen nog niet bent afgevallen of ander resultaat merkt (afhankelijk van je doelen), dan krijg je van mij je geld retour minus € 50,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van dag 31.  Tevens moet je vragenlijst 1 op dag 1 en voor dag 30 vragenlijst 2 hebben gemaild en alle oefeningen hebben gedaan.
Ook ben je actief lid geweest van de besloten FB groep die bij het programma hoort, heb je je voorfoto, nafoto, startgewicht-weegschaal en uiterlijk op dag 29 je tussengewicht-weegschaal foto's gepubliceerd, evenals foto's van je maaltijden en heb je deelgenomen aan de Q&A sessie die tijdens de eerste 3 weken heeft plaatsgevonden.
Annulering kan alleen schriftelijk per email (info@sylviaholtslag.nl) met een duidelijke omschrijving dat het programma geen resulataat heeft. Recht op annulering geldt niet als de inhoud van de video's zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen.
Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Wat koop ik hier nu voor?

Waarom zou je dit programma nou écht moeten volgen?
Wat is het resultaat van dit hele verhaal? Je weet wat erin zit, maar wat levert het je op? Ik neem je even mee. Sluit na iedere alinea die je gelezen hebt even je ogen en voel het na. 

Over 90 dagen is het zover:
Je hebt eindelijk je droomlijf. Je bent eindelijk slank!
Het leek altijd onmogelijk, een ver-van-je-bed-show, iets wat anderen wel konden bereiken en jij niet, jij nooit, maar het is je toch gelukt!
Je gaat in je volste energie in blakende gezondheid door het leven! Die o zo gehate kilo's zijn er eindelijk af. Bovendien heb je je fundament naar een gezonde leefstijl gezet.  Je weet wat welke voeding doet met jou, je kijkt met vertrouwen naar de toekomst, omdat je weet dat je jezelf nu hebt overwonnen.
Niet langer ben je te dik, moe en miserabel, maar
slank, energiek en gelukkig!

Waarom lees je nog verder? Heb je goed gelezen wat hierboven staat? Alles staat klaar voor je, je kunt gaan knallen met afvallen naar meer energie. Je weet wat je te doen staat. Wat heb je verder nog meer nodig?

Je loopt niet meer achter de feiten aan, je valt niet meer terug. Het is klaar, je hoeft er alleen maar voor te gaan.

Geloof me, het gaat nooit vanzelf. Maar je hebt nu een systeem in je voedingspatroon, in je hele leefstijl, je weet wat je te doen hebt en dat is het enige dat je te doen hebt. Je gaat ermee door! 
Je hebt de mindset die je nodig hebt om slank en energiek te blijven. Voeding is nooit meer gedoe, je kunt je gaan richten op de dingen die echt belangrijk zijn. 

De reacties van mensen die je een tijdje niet gezien hebben zijn stuk voor stuk verrast. Iedereen vraagt wat je in vredesnaam hebt gedaan dat je zo slank bent geworden.
Als je in de spiegel kijkt, kun je het soms zelf niet geloven. De kleding die 3 maanden geleden nog megastrak zat, valt nu bijna van je af.
Wat zou dat alleen je al waard zijn?

Dit is de laatste zomer geweest dat jij niet uit je kaftan en van je handdoek af durfde te komen. Of niet durfde te gaan shoppen met je vriendinnen, omdat zij allemaal veel slanker waren. Dat je jezelf amper de trap op kon hijsen. 

Voortaan show je trots je lijf in je zwemkleding en kun je eindelijk je favoriete jeans weer aan. Ga je weer graag winkelen en ben je onwijs trots dat je niet meer tussen de grootste maten hoeft te zoeken.

Als je 's morgens je bed uit komt, roetsj  je nog net niet van de trapleuning af, omdat je zoveel energie hebt.

Daarbij zijn je sportprestaties ook enorm verbeterd en dan te bedenken dat je enkele maanden geleden amper een deuk in een pakje boter kon slaan.

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? Hoe zou het voor je zijn als je alleen al de helft van bovenstaande punten zou kunnen realiseren?

Wat dacht je ervan? Doe je mee? :-)

Ik geef je alvast antwoord op vragen die wellicht in je opkomen

Hoeveel tijd ben ik per dag bezig met dit programma?

Je ontvangt maximaal om de 3 dagen een video van ongeveer 5 tot maximaal 15 minuten. De eerste 2 weken zelfs bijna iedere dag. In totaal ontvang je 40 video's. De eerste video met uitleg over het traject duurt ongeveer een uur. Totaal ontvang je ongeveer 14 uur aan video's, waarin ik je al mijn geheimen met je deel. En natuurlijk krijg je daarbij ook de krachtworkoutvideo's.

Verder heb je uiteraard je maaltijden te bereiden, maar normaal gesproken moet je ook koken. Je maakt en plaatst dagelijks foto's van je gerechten en maandelijks weegschaalfoto's in de Facebookgroep.  Het is afhankelijk van hoe vaak je de bodyweight krachttraining doet, hoeveel tijd je kwijt bent aan beweging.

Wanneer is de bonusmiddag en hoe maak ik daar kans op?

De bonus workshopmiddag is op zaterdag 24 oktober aanstaande. Dat geeft je ruim tijd om alle video’s te bekijken en alles uit te voeren. De waarde van deze middag is € 197,- en iedereen die het programma aanschaft vóór de vervaldatum van de bonussen is welkom op deze dag. Recht op toegang is persoonsgebonden en ook alleen voor deze dag geldig, hij kan niet doorgeschoven worden.

Is dit programma erg ingewikkeld met een gezin?

Het traject is zo geschreven dat het juist met een gezin heel goed te combineren is. Je moet natuurlijk wel helder hebben waar je prioriteiten liggen. Het gaat, zoals je weet niet vanzelf. Maar het wordt wel steeds gemakkelijker als jij er vol voor gaat. Beloofd!

Is de voeding die je gebruikt erg duur?

Als je met je auto bij het tankstation staat, kies je misschien niet voor een duurdere supreme brandstof, maar wat jij in je lichaam stopt kan maar beter wel super zijn. Input=output. If you eat sh* , you will feel like...  Iets meer uitgeven aan een fit gevoel, hoe je eruit ziet en uiteindelijk aan je gezondheid op de langere termijn, dat lijkt me de investering meer dan waard. Maar dat bepaal jij natuurlijk zelf. 

Wat als ik in deze 12 weken op vakantie ben?

Je kunt de video's terugkijken. Maar ook op ieder moment het weer oppakken. Dus geen probleem als je tussendoor een pauze inlast, hoewel het resultaat natuurlijk minder goed zal zijn. Ik geef je tips over hoe je in de vakantie toch, in aangepaste mate, door kunt gaan. Indien je vakantie in de eerste 30 dagen valt, vervalt uiteraard de geld-terug-garantie.

Hoe lang duurt het programma precies?

De eerste video ontvang je binnen 2 dagen na je bestelling en de laatste op donderdag 8 oktober. Je hoeft niet alle video's direct bij ontvangst te bekijken, het is mogelijk ze in te halen. Je kunt op ieder moment weer inhaken. Op vakantie gaan is dus geen enkel probleem. 

Hoe lang heb ik tijd om de video's te bekijken?

Je hebt 6 maanden toegang tot de online omgeving. Dus in die tijd kun je kiezen hoe vaak je kijkt. Ik ga er echt vanuit dat je je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om echt voor dat droomlijf te gaan. Dus die video's heb je voor de einddatum toch allang allemaal wel een keer bekeken? En de bijbehorende opdrachten (foto's maken, vragenlijsten) uitgevoerd! Je hebt 90 dagen toegang tot de besloten Facebookgroep.

Hoe kan ik me alvast voorbereiden? 

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook op zeker voor deze online training. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er 2 dingen belangrijk: a) dat je deze belangrijke stap in het realiseren van je droomlijf viert. En b) dat je goed de theorie uit mijn boek doorneemt of de eerste video met uitleg over het programma.