"Nu is niet het moment, ik moet me eerst goed genoeg voelen, dat of dat moet eerst voorbij zijn en dán ga ik echt beginnen…"

Newsflash! Er is altijd een excuus om te wachten. Hoe lang wacht je al? Wat heeft het je tot nu toe gekost, omdat je al zo lang hebt gewacht? In verdriet, teleurstelling en het verlies van je zelfvertrouwen? Als je drie maanden geleden was begonnen, waar had je dan nu al gestaan? Hoeveel moet het je nu nog kosten?

Het kan anders! Wat als je NU BEGINT in plaats van langer te wachten? Fast forward in de toekomst: Hoe denk je dan dat je er dan over 3 maanden met de Kerst bij zit?

Als je gaat wachten op het juiste moment, kun je "wachten tot je een ons weegt" (wat dan misschien wel weer teveel is wat je af zou willen vallen, maar je begrijpt me).

Ga je zoeken naar het juiste moment? Dan vind je x op x een nieuw excuus.  
Je gaat je namelijk pas goed voelen, doordat je doet wat nodig is om je goed te voelen. Comprende? 

En je voelt je zoals je je nu voelt, omdát je die stap maar blijft uitstellen. Doe jezelf een groot plezier en trek jezelf eruit.

Welk ieniemieni stapje gaat jou vandaag heel veel brengen? Doe het, zet hem, zonder er verder over na te denken. En morgen zet je de volgende.
 
Wat denk je dat er gebeurt als je iedere dag zo’n stapje zet?  

Magic! That’s right.
 
Je zit er dan niet alleen slanker bij, in je mooie kerstjurkje nog harder te shinen dan de lampjes in de kerstboom... Je zit er met veel meer zelfvertrouwen, omdat je eindelijk de afspraken die je met jezelf gemaakt hebt, ook daadwerkelijk nakomt.

Dus… niet meer lullen, niet meer zeuren, niet meer wachten, niet meer nadenken…. maar poetsen. Gaan!

En ja, misschien doet dit even pijn, dit keer even zonder fluwelen handschoentjes en misschien denk je wat een trut is die Holtslag toch, I don’t care. Ik zeg je gewoon even wat nodig is om je in actie te krijgen. 

Even een goeie schop onder je, nu nog, te dikke kont. Laten we daar verandering in brengen. BEGIN NU. 

x Sylvia

P.S. Ik maak het je heel gemakkelijk om vandaag nog dat ieniemieni-stapje te zetten: Meld je aan voor mijn spiksplinternieuwe live online Masterclass: Slank, Gezond en Superenergiek.

In deze Masterclass leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt. Meer info vind je hier.

Nieuwsbrief

Mis niks meer en schrijf je in voor het nieuws over intermittent fasting en mindset.