Seriously? ;-) 

Nee, natuurlijk heb ik geen e-book gemaakt!
Ik ben geen schaap (meer) en schrijf alleen alleen échte, volwaardige boeken.
What IF? is mijn eerste gepubliceerde boek   en je kunt het hier bestellen! 

Ik kan me wel goed voorstellen dat je meer wilt weten.

Ja ik snap ook dat het spannend is om contact op te nemen. Ik heb ook aan die kant van het scherm gezeten... Maar als jij de leeuwin in jezelf écht wilt bevrijden, is het tijd voor aktie!
Dus: ben jij een leeuw of ben jij een schaap?

Fitte Leiders, Vette Business

Het leven draait om 3 zaken wat mij betreft en dat is waar ik het programma Fitte Leiders, Vette Business op baseer:

Betekenis/zingeving
doen waar je écht blij van wordt, goed in bent en waar je anderen mee kunt helpen. Een project in je bedrijf waarvan je voelt dat jouw hart sneller gaat kloppen, waarvan je het gevoel hebt dat het je supergelukkig maakt. Iets dat jou en anderen inspireert, waar je een bak positieve energie van krijgt in plaats van dat het je negatieve energie kost. Waarbij al jouw kennis en waarde eindelijk tot uiting komt. Iets waar je volledig voor gaat, zonder dat je constant twijfels hebt en naar een geveinsde zekerheid verlangt. Waarin je eindelijk echt je creativiteit in kwijt kunt en waaraan je bezield kunt werken. Waardoor je gaat ervaren wat werkelijke vrijheid is. Als jij doet waar je echt voor op deze aardbol bent, ga  je voelen dat je geleid wordt, geleid door een hogere macht, een energie die je als het ware drijft en aan alle kanten helpt om jouw pad in vol ornaat en gesteund te lopen. Voor iedereen is er een plan, een bestemming. Ook voor jou.

De reis er naartoe is waar het om gaat. Niet om de eindbestemming. En op een bepaald punt kom je erachter dat alles je naar dit punt heeft toe geleid, zonder dat je je er bewust van was. Je hoeft nergens spijt van te hebben, nooit te denken dat het te laat is. Je hebt altijd de keuze en de mogelijkheid om een diep verlangen, zelfs als je nu nog niet precies weet wat dat is, waar te maken.

Zelfzorg- en liefde
Alleen als jij goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen.
Dit is waar veel vrouwen de plank misslaan. Zij denken dat als hun kinderen, vriend/vriendin, omgeving, gelukkig is, zij dat ook zullen zijn. Maar denk aan een noodsituatie in het vliegtuig: Je zet eerst het masker op bij jezelf en dan pas bij je kids. Je kunt niet voor anderen zorgen en jezelf daarbij wegcijferen, hoe moeilijk en tegenstrijdig dat soms ook klinkt. Zelfzorg vanuit zelfliefde is de basis voor alles. Als jij niet van jezelf houdt, waarom zou een ander dat dan wel doen? Het wordt tijd om die fantastische persoonlijkheid die óók in jou zit volledig tot uiting te laten komen. Kijk ook eens goed naar je kinderen. Naar wie wil jij dat ze op kijken? Welk voorbeeld geef jij ze? Van iemand die zichzelf altijd moet wegcijferen of iemand die er is in volle aanwezigheid, maar die ook de ruimte pakt om te werken aan haar eigen doelen, succes, fysieke en mentale fitheid op de langere termijn?

Genieten
Dit draait om innerlijke rijkdom. Genieten van wat je doet en meemaakt. Enjoy the ride! Ervaren in volle aanwezigheid. In ontspannen tevredenheid en zonder dat constante negatieve gemaal in je hoofd. Je weet dat je werkt aan een hoger doel en dat dat magisch is. Maar ook dat je daar in overvloed daar de vruchten van mag plukken en mag genieten van alle mooie en goede dingen van het leven, omdat je daar blij van wordt. Quality time in de vorm van me-time, family- & friends time. Tijd om te sporten, te rusten, leuke dingen te doen.

Hét leven
Maak jouw dromen waar: je hebt ze niet voor niets. En als je goed kijkt, luistert en voelt weet je wat jouw pad is. Alleen soms zijn we het contact met onszelf volledig kwijt. Of misschien heb je het wel nooit gehad.

Het is écht waar: het zit in íedereen. EN: het hoeft altijd niet très grande te zijn. Hoe zou het al zijn als je voldoening zou kunnen halen in het werk wat je nu doet met wat kleine aanpassingen? Of in je lijf? Of in de partner en/of het gezin dat je hebt of eindelijk tijd zou hebben voor hobby’s die je altijd al zou willen hebben?

Loving what is, zoals Byron Katie het zou mooi zegt. Tevreden, voldaan en happy zijn. Weer lol maken en ook lekker lachen! Tijd hebben om met vriendinnen écht te genieten van het leven!

In het jaartraject ga je je bedrijf om je leefstijl heen bouwen en niet andersom!