Events

Hieronder vind je de eventkalender

Komende events

Lezing Intermittent Fasting 101

Hoe fijn zou het zijn als je deze zomer:

* Eens geen bikini- of zwembroekstress hebt?
* Een keer niet al oververmoeid op vakantie gaat?
* Gemakkelijker kan bewegen?
* Fit en energiek in je vel zit?

Op 7 maart van 12.30-14.00 geef ik een lezing over deze Intermittent Fasting bij CrossFit Zwolle aan de Schoenerweg 1d. 

Ik vertel je van alles over hoe jij IF kunt inpassen in jouw leven. En stel nou dat jij het nog moeilijk vindt om het alleen te doen... Je kunt je dan ook inschrijven voor mijn programma waarin ik jou persoonlijk begeleid.

De entree is slechts € 10,- inclusief koffie/thee en een healthy snackje. En koop je mijn programma, dan krijg je je € 10,- terug! Hoe fijn is dat. Ben jij erbij?

Wat anderen zeggen

over de begeleiding van Sylvia in een groep

Katiuscia: Binnen 4 weken al 5 cm taille en heupomvang kwijtgeraakt! Ik heb meer zelfvertrouwen, loop gemakkelijker, ben energieker en trek vaker een sprintje. De begeleiding van Sylvia en steun uit de groep waren super.

Lia: In het begin is het best pittig, maar nu ben ik al heel wat centimeters kwijt en ik merk dat ik me steeds beter voel. Zo fijn als je het niet allemaal zelf hoeft te doen.

Nico: Dat ik na 1 week al resultaat zag, vond ik echt geweldig. Ik ben relaxter, minder gefocust op eten, voel me lekkerder in mijn vel, kan weer allerlei leuke kleding aan waarin ik me goed voel en niet te dik én ik durf nu zelfs mijn t-shirt uit te doen op het strand!

Annemarie: binnen no time viel ik 6 kg af en werd ik na 8 uur slaap uitgerust wakker. Ik kon het zelf eerst niet geloven, maar het was echt. Sylvia is een coach die je niet betuttelt en heeft een aanstekelijke passie en enthousiasme.

Sylvia on tour in de afgelopen maanden

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg inspiratie naar een gezonder en gelukkiger leven!