Fitte Leiders, Vette Business

Fitte Leiders, Vette BusinessAls jij fysiek en mentaal fit bent gaat jouw bedrijf knallen
Als nooit tevoren

Ben jij supergoed in jouw vak en loopt jouw bedrijf prima? Te gek! 
Maar voel je je vaak moe en niet fit in je lijf, omdat het ondernemen je in combinatie met je gezin je veel energie kost?

Er is een groot verschil tussen ondernemen en fit ondernemen. Veel vrouwelijke ondernemers realiseren zich niet hoe hun persoonlijke fitheid in verhouding staat tot hoe hun bedrijf draait.

Wie geen tijd maakt voor zelfzorg moet later tijd maken voor ziekte.

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is.

Jouw fitheid reflecteert het succes in jouw leven en van je bedrijf

Als ondernemer weet je dat het veel tijd en inzet kost om je werk te doen. Soms lijkt het een goed idee om door je grenzen te gaan en jezelf weg te cijferen. Niet alleen gaat dat je op de langere termijn uitputten en kun je daar ziek van worden met alle gevolgen van dien, je kunt ook niet je volle energie in je dagelijkse leven en werk geven.

Hey superpowervrouw!

Het zit ook in jou om door het leven te gaan met een ongekende energie! En ik wil jou helpen erin te geloven, het te gaan doen. Er naar te leven. Graag help ik je fit te worden op álle belangrijke vlakken van jouw leven én onderneming.

Niet omdat het "moet", maar omdat je het zelf wilt

Hoe je dit doet vanuit een gevoel van willen in plaats van moeten. Vanuit liefde voor jezelf, voor je gezin, je omgeving en voor je levenswerk: je eigen bedrijf zodat jij weer met passie en levenslust kunt ondernemen.

Maak het verschil ten opzichte van je collega's

Zodat je al die superpowers in het bedienen van jouw klanten kan steken, want daar maak jij het verschil ten opzichte van anderen in jouw branche. Net als ik.
Fit worden op een manier die bij jou past en op jouw tempo. 

Het draait allemaal om een gezonde balans in doen wat goed voor je is

Het draait allemaal om een gezonde balans in doen wat goed voor je is

Iedere dag leren

Bijna 16 jaar ervaring in voeding, beweging, coaching en psychologie, 10 jaar ervaring als ondernemer en ik heb mijn eerste boek dit jaar in eigen beheer gepubliceerd.

Ook investeer ik nog steeds dagelijks in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen en persoonlijke coaching. 

Als je niet in zelfzorg investeert ga je je doelen niet bereiken

Tenminste niet op de manier die je graag zou willen. Het gaat om totale fitheid op fysiek, mentaal, emotioneel, intellectueel en spiritueel gebied. Om vanuit vertrouwen, liefde en relaxtheid van het leven te genieten en te ondernemen.

Gouden combi

In plaats van solo op bijvoorbeeld voeding, beweging of ondernemen te richten, help ik je in het hele plaatje. 100% coaching. Daar ligt mijn onderscheid als coach voor ondernemers.

Ik wil niets liever dan jou daarmee helpen. We gaan samen jouw bedrijf om jouw leefstijl heen bouwen, in plaats van andersom.

Zelfzorg betekent ook tijd overhouden voor leuke dingen. En vanuit de 80/20 regel naar 100% léven!

Fia Schooljan

"Sylvia is zo'n coach die je met één blik laat voelen dat met haar lukt wat je zelf niet gelukt is. Ze heeft een duidelijke visie en kijkt naar wat werkt voor jou. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk"

Martha Wijman

"Sinds dat ene weekend dat ik naar Sylvia's lezing ben geweest is er veel veranderd. Voor mij is Sylvia de overtuiging geweest om verandering door te voeren in mijn leven. Ik straal weer, heb meer vertrouwen en rust."

Sjoerd Kooistra

"Sylvia heeft een bijzondere gave, en dat is coachen! Het coaching traject met Sylvia is eigenlijk een soort van natuurlijk proces, er gebeurt niets wat je niet wil, er is altijd een advies, veel humor en soms een streng vingertje, en laat ik dat nu net nodig hebben."

Fitte Leiders, Vette Business

Want ik heb een missie en dat is mensen helpen naar een gelukkige en gezonde leefstijl, zodat zij in zichzelf gaan geloven en leren zorgen. 

Word ook een fitte leider met een vette business

Dat start met contructief bouwen aan jezelf, aan je lijf, aan je mindset en je onderneming. En ik help jou daarbij. Stap voor stap. Gefocust, maar relaxed en altijd vanuit liefde. Over een jaar herken je jezelf niet meer terug. Sterker nog: je zou willen dat je eerder begonnen was.

Werken en leven vanuit liefde, kalmte en (zelf)vertrouwen met een succesmindset waarin we perfectionisme loslaten en volledig onszelf mogen zijn.

1-1 coaching

FLVB Programma

Mijn allereerste podcast staat online!

In deze podcast vertel ik je wat het voor mij betekent om een fitte leider met een vette business te zijn en hoe ik die ga worden. En natuurlijk: hoe ik ook jou daarmee wil gaan helpen.