Over mij

Mijn ouders zijn relatief jong overleden, en allebei aan een ongezonde levensstijl. Toen ik 19 was overleed mijn vader (49 jaar) plotseling. Doordat ik dit verlies moeilijk kon verwerken ontwikkelde ik een eetstoornis, boulimia. Deze stoornis heb ik met hulp van een psycholoog overwonnen. 

Ik trouwde, en samen met mijn man bouwden we een “succesvol” bedrijf op. Succesvol aan de buitenkant, maar achteraf gezien was het voor mij een leeg leven dat vooral gericht was op geld en materialisme. Hoewel het voor de maatschappij ons leven als een succes zou kunnen worden beschouwd, vond ik er geen voldoening in. Ik gooide het roer om.

Na bijna 5 jaar zette ik een punt achter ons huwelijk en ging op reis. Ik woonde een tijd in het buitenland en kreeg een nieuwe relatie. Ik volgde ook verschillende opleidingen gericht op coaching en voeding en als kers op de taart werd ik moeder van onze zoon.

Toen vervolgens ook mijn moeder (62 jaar) in 2018 overleed door hartfalen, werd het me echt duidelijk. Meer dan ooit was ik gemotiveerd om voeding, psychologie en coaching in te zetten om andere mensen te helpen naar een gezonde leefstijl. 

Naast coaching heb ik deze zomer in eigen beheer een boek uitgebracht over intermittent fasting, oftewel een gezonde levensstijl.

Ik geloof erin dat alles met een reden gebeurt en dat ik echt deze kant op ben “geduwd” met mijn leven. Ik ben dankbaar voor alle mooie dingen die er in mijn leven gebeuren, en dat ik mijn ‘bagage’ nu kan inzetten om anderen te helpen. Zodat hun geliefden hen (hopelijk) langer bij zich kunnen houden. En vooral opdat zij vanuit liefde, kalmte en (zelf)vertrouwen hun leven gaan leiden.

SYLVIA HOLTSLAG

Een gezond en gelukkig leven vanuit betekenis, zonder perfectie.
Ik kom er iedere dag met veel energie en plezier mijn bed voor uit!

Dit ben ik ook