Ja, ook deze website maakt gebruik van cookies. Maar ze zijn natuurlijk wel verantwoord! ;-)

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Akkoord

Gratis Masterclass Stop met Suiker en Start met Leven

In simpele stappen van je suikerverslaving af
op 18 en 19 januari

Suikerverslaving

Suikerverslaving is net zo gevaarlijk en serieus als andere vormen van verslaving. Verslavender dan bijvoorbeeld: alcohol, sigaretten en zelfs bepaalde drugs. Ik ben zelf ontzettend verslaafd geweest aan suiker. Graag leg ik je uit in mijn nieuwe masterclass wat suikerverslaving is (bestaat het nou eigenlijk wel echt?), waarom suiker zo verslavend werkt en hoe je er afkomt, met als resultaat dat jij voortaan bevrijd van je sugarcravings door het leven gaat.

Wat houdt deze masterclass in?
Ik leer je:

Wat suikerverslaving is en of het wel echt bestaat

Hoe suikers werken in je lichaam

Hoe je omgaat met sugar cravings

Hoe je van je suikerverslaving afkomt en hoe intermittent fasting je daarbij helpt

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare dieten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter. 

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’. 

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden. 

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.